PSHVelp 

Behandeling en Begeleiding via zorgverzekering of WMO

PSHVelp biedt hulp via het aanvullende zorgpakket van de meeste zorgverzekeraars of via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Hulp en begeleiding bestaat uit Psychosociale therapie en ambulante begeleiding ongeacht de diagnose. PSHVelp is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die te maken hebben een Niet aangeboren Hersenletsel, ADHD of Burn-out problematiek. 

Oprichting PSHVelp

PSHVelp is in 2016 opgericht door Barry Janssen – Linkedin 
Als professional in werk, zorg en welzijn kijk ik oplossingsgericht naar moeilijke situaties. Het creëren van een solide persoonlijke basis staat centraal binnen de behandel- en begeleidingsvormen die ik met PSHVelp aanbied. PSHVelp werkt samen met een aantal vaste partners binnen Gelderland waardoor maatwerkhulp in deze regio altijd geboden kan worden.    

Contact

Heeft u hulp nodig bij Niet Aangeboren Hersenletsel, Burn-out of ADHD? Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Openingstijden

PSHVelp is op kantoor uren per telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.
 

Bereikbaarheid voor cliënten die reeds ambulante hulp vanuit PSHVelp ontvangen 

PSHVelp is in de avond tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 uur tot 21:00 uur te bereiken op het bekende telefoonnummer.  

Meer weten?

contact met ArbeidsBrein

Bel 06 – 2445 1960
of vul het formulier in.